+36 70 369 44 78

Blog

A legjobb alkalmazások az Apple szerint

A legjobb alkalmazások az Apple szerint

Nemrégiben tették közzé a legjobb androidos applikációk listáját, most pedig az Apple is kiadta, hogy az App Store alapján melyek 2018 legnépszerűbb alkalmazásai. Csakúgy, mint a Google esetében, itt is az amerikai letöltési-adatok voltak a mérvadóak.

Kicsit talán ironikus, hogy a cupertinoi cég virtuális áruházába látogatók legtöbbször egy a konkurenciához tartozó appot, azaz a YouTube alkalmazását töltötték le. Egyébként android fronton is egy ide tartozó program, a YouTube TV, lett a legnépszerűbb.

Ahogy e fenti listán is látható – a sorrend vízszintesen értendő – szinte kizárólag a kép-videó megosztó illetve a közösségi médiához kapcsolódó alkalmazások hódítottak idén. Az első 7 helyen találhatunk ilyenek, míg a maradék 3 helyen a Google térkép és levelező szolgáltatása valamint a Spotify kapott helyet.
Ahogy a Google-nek, úgy Mark Zuckerbergnek sincs oka panaszra a top10-et böngészve, de az mindenesetre érdekes, hogy a Facebook három appja közül a bölcsőt jelentő közösségi oldal dedikált programja “csak” az ötödik lett, míg a Messenger csevegőalkalmazás negyedik, a felvásárlással korábban a céghez került Instagram pedig második.

Az egyes játékokat külön rangsor illette meg.  Az egyéb platformokon is elképesztően népszerű Fortnite végzett az első helyen, ami már csak azért sem meglepő, mert a játékot kiadó Epic Games a szigorúan zárt rendszert fenntartó Apple-nél nem tehette meg azt, mint az androidos verzió esetében, hogy a nagy alkalmazásbolt megkerülésével saját oldalán terjessze a programot. Egyébként a  Play Áruházban idén az élen végzett PUBG itt sem szerepelt rosszul; a dobogóról épphogy lecsúszva a 4. helyet szerezte meg.

Hasonló bejegyzések

2019. 4. 18.

Ismét terítéken az új iPhone SE

Az idei év már több ízben kecsegtetett minket az iPhone SE következő generációjáról szóló pletykákkal, ezekről azonban rendre kiderült, hogy megvalósulásuk igencsak várat magára. Most kínai források felől ismét érkezett egy halvány reménysugár, ami okot adhat a bizakodásra. Ezúttal a Digitimes szellőztette meg, hogy az Apple 2020 márciusában egy olyan készülék piacra dobásával készül, aminek […]

Elolvasom
2019. 4. 16.

Így tudod ellenőrizni, hogy iPhone készüléked új, felújított vagy kicserélt

Amennyiben nem közvetlenül az Apple-től vásárolunk előfordulhat, hogy a teljesen új készülék valójában egy felújított darabot takar. Ez azt jelenti, hogy a szervizesek ellenőrizték az adott darabot és kicseréltek rajta minden elhasználódott alkatrészt és elviekben minden esetben az akksit és a készülékházat, beleértve a kijelzőt is. Az ilyen készülékekre a cég ugyanúgy ad 1 év […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.