+36 70 369 44 78

Blog

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Minden évben, alig hogy az Apple kiadja az aktuális iPhone csúcsmodelleket, máris indulnak a pletykák és a találgatás, hogy milyen lesz a következő generáció a cég telefonjaiból. Az alábbi koncepciót Antonio De Rosa, olasz designer álmodta meg és nemes egyszerűséggel csak Apple Phone-nak keresztelte el, az Apple Watch és Tv után szabadon.
A tervező nem spórolt az újításokkal, de nem 5G-s vagy összehajtható telefonra kell gondolni, jóllehet az androidos piac ezekben már lehagyta a cupertinoi konkurenciát, az újítások is az androidos készülékek világából érkeztek.

De Rosa tervei alapján a készülékhez tartozna egy Bluetooth-os digitális toll (Apple Stylus), amit a Samsung S Pen-hez hasonlóan a telefon tetejébe lehetne csúsztatni.

Nem kevesebb, mint öt lencsével rendelkező kamerát kapna a telefon , melyből négy 12 MP-es széles látószögű és telefotó objektív és egy pedig egy 20 MP-es zoom szenzor lenne, melyek munkáját mesterséges intelligencia segítené.

A sokak által gyűlölt notch is változna, de sajnos nem tűnne el, a tervező csupán áthelyezte a készülék bal felső sarkába, ahol talán kevésbé zavaró… Nos talán van benne valami.

Az Apple Phone 6.7 hüvelykes OLED kijelzőt kapna, ami 3000 x 1386 pixel felbontással rendelkezne. A designer lemásolta a mostani iPhone Xs és Xs Max arany kinézetét, de tervei alapján a telefon kapható lenne ezüst és fekete színekben is.


Végezetül álmodott hozzá egy okos-tokot is, ami az Apple-t ismerve biztosan nem lenne szériatartozék, cserébe busás áron vásárolhatnánk külön a készülékekhez.

 

Hasonló bejegyzések

2019. 3. 20.

Nem áll le az Apple; itt az AirPods 2!

Úgy tűnik az Apple tényleg taktikát váltott és a március 25-i eseményét megelőzően minden nap bemutat valami hardveres újdonságot. Hétfőn az új iPad mini és az iPad Air föltámasztása volt terítéken, tegnap pedig az iMac gépek kaptak frissítést, ami röviden és tömören újabb és erősebb processzorokat rejt magában; a 2019-es modellek 8. és 9. generációs Intel […]

Elolvasom
2019. 3. 18.

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Ma délután az Apple váratlanul két új iPad készülékkel frissítette a kínálatát, így úgy tűnik a március 25-én megrendezésre kerülő keynote valóban csak a szoftveres újdonságokról fog szólni. A találgatások ugye arról szóltak, hogy az iPad Mini mellet érkezik-e a 6. generáció frissítése, vagy esetleg egy új termék jön. A cupertinoiak most egy héttel a várt előtt […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.