+36 70 369 44 78

Blog

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Minden évben, alig hogy az Apple kiadja az aktuális iPhone csúcsmodelleket, máris indulnak a pletykák és a találgatás, hogy milyen lesz a következő generáció a cég telefonjaiból. Az alábbi koncepciót Antonio De Rosa, olasz designer álmodta meg és nemes egyszerűséggel csak Apple Phone-nak keresztelte el, az Apple Watch és Tv után szabadon.
A tervező nem spórolt az újításokkal, de nem 5G-s vagy összehajtható telefonra kell gondolni, jóllehet az androidos piac ezekben már lehagyta a cupertinoi konkurenciát, az újítások is az androidos készülékek világából érkeztek.

De Rosa tervei alapján a készülékhez tartozna egy Bluetooth-os digitális toll (Apple Stylus), amit a Samsung S Pen-hez hasonlóan a telefon tetejébe lehetne csúsztatni.

Nem kevesebb, mint öt lencsével rendelkező kamerát kapna a telefon , melyből négy 12 MP-es széles látószögű és telefotó objektív és egy pedig egy 20 MP-es zoom szenzor lenne, melyek munkáját mesterséges intelligencia segítené.

A sokak által gyűlölt notch is változna, de sajnos nem tűnne el, a tervező csupán áthelyezte a készülék bal felső sarkába, ahol talán kevésbé zavaró… Nos talán van benne valami.

Az Apple Phone 6.7 hüvelykes OLED kijelzőt kapna, ami 3000 x 1386 pixel felbontással rendelkezne. A designer lemásolta a mostani iPhone Xs és Xs Max arany kinézetét, de tervei alapján a telefon kapható lenne ezüst és fekete színekben is.


Végezetül álmodott hozzá egy okos-tokot is, ami az Apple-t ismerve biztosan nem lenne szériatartozék, cserébe busás áron vásárolhatnánk külön a készülékekhez.

 

Hasonló bejegyzések

2018. 11. 20.

iPhone tok ami drágább, mint maga a készülék

Persze ez önmagában nem akkora újdonság, mi is számoltunk már be róla, hogy hol vehet az ember és mennyiért drágakövekkel kirakott vagy esetleg Donald Trump, netán Putyin arcával díszített, aranyozott iPhone-t. A Gray nevű cég azonban nem is tokokat, sokkal inkább egyfajta védőkeretet árul az almás telefonokhoz és teszi mindezt brutális áron. Íme a legújabb […]

Elolvasom
2018. 11. 13.

Véget érhet a Notch-korszak

Az iPhone X megjelenésekor sok kritikát kapott a kávamentes kijelzőbe belógó kis fülecske amibe az előlapi kamerát és a Face ID-t integrálta az Apple. Most azonban a LetsGoDigital bemutatott egy új szabadalmi képet, ami megoldást jelenthet a problémára. A Samsung nemrégiben már bemutatott négy új kijelzőtípust amelyek közül az Infinity-O névre keresztelt verzió már egy kijelzőbe épített […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.