+36 70 369 44 78

Blog

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Minden évben, alig hogy az Apple kiadja az aktuális iPhone csúcsmodelleket, máris indulnak a pletykák és a találgatás, hogy milyen lesz a következő generáció a cég telefonjaiból. Az alábbi koncepciót Antonio De Rosa, olasz designer álmodta meg és nemes egyszerűséggel csak Apple Phone-nak keresztelte el, az Apple Watch és Tv után szabadon.
A tervező nem spórolt az újításokkal, de nem 5G-s vagy összehajtható telefonra kell gondolni, jóllehet az androidos piac ezekben már lehagyta a cupertinoi konkurenciát, az újítások is az androidos készülékek világából érkeztek.

De Rosa tervei alapján a készülékhez tartozna egy Bluetooth-os digitális toll (Apple Stylus), amit a Samsung S Pen-hez hasonlóan a telefon tetejébe lehetne csúsztatni.

Nem kevesebb, mint öt lencsével rendelkező kamerát kapna a telefon , melyből négy 12 MP-es széles látószögű és telefotó objektív és egy pedig egy 20 MP-es zoom szenzor lenne, melyek munkáját mesterséges intelligencia segítené.

A sokak által gyűlölt notch is változna, de sajnos nem tűnne el, a tervező csupán áthelyezte a készülék bal felső sarkába, ahol talán kevésbé zavaró… Nos talán van benne valami.

Az Apple Phone 6.7 hüvelykes OLED kijelzőt kapna, ami 3000 x 1386 pixel felbontással rendelkezne. A designer lemásolta a mostani iPhone Xs és Xs Max arany kinézetét, de tervei alapján a telefon kapható lenne ezüst és fekete színekben is.


Végezetül álmodott hozzá egy okos-tokot is, ami az Apple-t ismerve biztosan nem lenne szériatartozék, cserébe busás áron vásárolhatnánk külön a készülékekhez.

 

Hasonló bejegyzések

2019. 1. 15.

Van aki csak poénkodik vele, hogy eladja a veséjét egy Apple termékért és van aki meg is csinálta!

Egy kínai fiatalember a barátai előtt szeretett volna villogni a legújabb iPhone készülékkel, sajnos azonban családja anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy vegyen egyet, így egészen extrém módszerhez folyamodott, hogy pénzt szerezzen a telefonra. A dolog finoman szólva sem végződött jól. Az eset már 8 évvel ezelőtt történt, de mostanában kapta fel az internet. Történt, […]

Elolvasom
2019. 1. 10.

Boldog születésnapot iPhone!

Tegnap volt 12 éve, hogy Steve Jobs, az Apple akkori vezérigazgatója kiállt a színpadra a CES rendezvénnyel hagyományosan egy időben megrendezett Macworld Conference keretein belül és felmutatott egy kis eszközt, amiről csak annyit mondott, Erre vártunk két és fél éve! A többi, ahogy mondani szokás, már történelem. 2007. január 9-én, San Fransiscoban, a média képviselői, a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.