+36 70 369 44 78

Blog

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple még az iOS 10.2.1-ben aktiválta azt a funkciót, amely a megbízható működés érdekében lassítja az iPhone készülékeket. Ezt ebből kirobbanó botrány miatt ezt később letilthatóvá tették. Tehát, ha már iOS 11.3 vagy újabb verzió van a készülékünkön, akkor a rendszer tartalmazza a teljesítményfelügyeletet.
Fontos tudni, hogy az iOS 11.3 óta alapértelmezetten ki van kapcsolva a teljesítményfelügyelet (ami lassítja az iPhone-t), azonban ha a készülék váratlanul újraindulna az akkumulátor miatt, akkor a funkció automatikusan bekapcsol. Ennek állapota bármikor ellenőrizhető és letiltható a Beállítások, Akkumulátor, Akkumulátor állapota menüpontban.
2017-ben az Apple azt is vállalta, hogy kedvezményesen cseréli a teljesítményfelügyeletet használó – azaz iPhone 6 és újabb –  készülékek akkumulátorát, ez az akció azonban 2018. december 31-ével lejárt.

Nálunk, a XIII. kerület Visegrádi utca 18/b alatt azonban továbbra is kedvezményes áron, mindössze 9.990 Ft ellenében cseréltetheted ki iPhone 6/6s illetve iPhone 6/6s Plus készüléked akkumulátorát. A cserét üzletünkben meg is várhatod, mivel szakértő csapatunk akár 20 perc alatt elvégzi a munkát. Minden esetben kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, melyekre 1 év garanciát vállalunk.

Íme néhány adat, hogy hány töltést bírnak az Apple eszközei:

  • iPhone: 500 teljes feltöltés és lemerítés
  • Apple Watch: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPad: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPod: 400 teljes feltöltés és lemerítés
  • Mac: 1000 teljes feltöltés és lemerítés

Hasonló bejegyzések

2019. 3. 20.

Nem áll le az Apple; itt az AirPods 2!

Úgy tűnik az Apple tényleg taktikát váltott és a március 25-i eseményét megelőzően minden nap bemutat valami hardveres újdonságot. Hétfőn az új iPad mini és az iPad Air föltámasztása volt terítéken, tegnap pedig az iMac gépek kaptak frissítést, ami röviden és tömören újabb és erősebb processzorokat rejt magában; a 2019-es modellek 8. és 9. generációs Intel […]

Elolvasom
2019. 3. 18.

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Ma délután az Apple váratlanul két új iPad készülékkel frissítette a kínálatát, így úgy tűnik a március 25-én megrendezésre kerülő keynote valóban csak a szoftveres újdonságokról fog szólni. A találgatások ugye arról szóltak, hogy az iPad Mini mellet érkezik-e a 6. generáció frissítése, vagy esetleg egy új termék jön. A cupertinoiak most egy héttel a várt előtt […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.