+36 70 369 44 78

Blog

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple még az iOS 10.2.1-ben aktiválta azt a funkciót, amely a megbízható működés érdekében lassítja az iPhone készülékeket. Ezt ebből kirobbanó botrány miatt ezt később letilthatóvá tették. Tehát, ha már iOS 11.3 vagy újabb verzió van a készülékünkön, akkor a rendszer tartalmazza a teljesítményfelügyeletet.
Fontos tudni, hogy az iOS 11.3 óta alapértelmezetten ki van kapcsolva a teljesítményfelügyelet (ami lassítja az iPhone-t), azonban ha a készülék váratlanul újraindulna az akkumulátor miatt, akkor a funkció automatikusan bekapcsol. Ennek állapota bármikor ellenőrizhető és letiltható a Beállítások, Akkumulátor, Akkumulátor állapota menüpontban.
2017-ben az Apple azt is vállalta, hogy kedvezményesen cseréli a teljesítményfelügyeletet használó – azaz iPhone 6 és újabb –  készülékek akkumulátorát, ez az akció azonban 2018. december 31-ével lejárt.

Nálunk, a XIII. kerület Visegrádi utca 18/b alatt azonban továbbra is kedvezményes áron, mindössze 9.990 Ft ellenében cseréltetheted ki iPhone 6/6s illetve iPhone 6/6s Plus készüléked akkumulátorát. A cserét üzletünkben meg is várhatod, mivel szakértő csapatunk akár 20 perc alatt elvégzi a munkát. Minden esetben kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, melyekre 1 év garanciát vállalunk.

Íme néhány adat, hogy hány töltést bírnak az Apple eszközei:

  • iPhone: 500 teljes feltöltés és lemerítés
  • Apple Watch: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPad: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPod: 400 teljes feltöltés és lemerítés
  • Mac: 1000 teljes feltöltés és lemerítés

Hasonló bejegyzések

2019. 1. 15.

Van aki csak poénkodik vele, hogy eladja a veséjét egy Apple termékért és van aki meg is csinálta!

Egy kínai fiatalember a barátai előtt szeretett volna villogni a legújabb iPhone készülékkel, sajnos azonban családja anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy vegyen egyet, így egészen extrém módszerhez folyamodott, hogy pénzt szerezzen a telefonra. A dolog finoman szólva sem végződött jól. Az eset már 8 évvel ezelőtt történt, de mostanában kapta fel az internet. Történt, […]

Elolvasom
2019. 1. 10.

Boldog születésnapot iPhone!

Tegnap volt 12 éve, hogy Steve Jobs, az Apple akkori vezérigazgatója kiállt a színpadra a CES rendezvénnyel hagyományosan egy időben megrendezett Macworld Conference keretein belül és felmutatott egy kis eszközt, amiről csak annyit mondott, Erre vártunk két és fél éve! A többi, ahogy mondani szokás, már történelem. 2007. január 9-én, San Fransiscoban, a média képviselői, a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.