+36 70 369 44 78

Blog

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Ismerős az érzés amikor hirtelen felindulásból küldesz egy nem túl szofisztikált üzenetet valakinek Facebookon vagy esetleg elküldöd a főnöködet a pi&@ba, netán részegen ráírsz az exedre, aztán pár perc múlva beüt, hogy mit csináltál és arra gondolsz, hogy bárcsak visszaszívhatnád?! Akkor a Messenger hamarosan érkező funkcióját éppen Neked találták ki!

A szó elszáll, az írás megmarad – tartja a mondás, de nem akkor ha Mark Zuckerberg közösségi médiavállalatáról van szó. Ugyan eddig is tudtunk törölni egy-egy üzenetet, ami az átmulatott este után másnap szégyenérzetet okozott, de ilyenkor csak a saját fiókunkból tűnt el, a címzett ettől még ugyanúgy láthatta. Most azonban The Verge beszámolója szerint az iPhone-okra és iPadekre készített változat 191.0-ás sorozatszámú frissítése már tartalmazni fog egy Unsend nevű funkciót is, amivel -igen, jól sejted- visszavonhatjuk illetve törölhetjük az elküldött üzeneteket.
Heuréka! -kiáltanak fel most biztos sokan, nekik azért elmondjuk, hogy ez csak addig fog működni, amíg a címzett még nem olvasta el az üzenetet, és akkor is csupán 10 percünk lesz arra, hogy ezt megtegyük. Azért ez is valami, na!

Ez a fejlesztés egyébként még áprilisban került a figyelem középpontjába, miután a Facebook elismerte, hogy Mark Zuckerberg több elküldött üzenetét is törölte. Nem szép dolog kisajátítani egy ilyen fontos újdonságot főnökúr!
A funkciót már október óta tesztelgetik, ahogy arról egy Twiterre feltöltött kép is árulkodik:

Hasonló bejegyzések

2018. 11. 20.

iPhone tok ami drágább, mint maga a készülék

Persze ez önmagában nem akkora újdonság, mi is számoltunk már be róla, hogy hol vehet az ember és mennyiért drágakövekkel kirakott vagy esetleg Donald Trump, netán Putyin arcával díszített, aranyozott iPhone-t. A Gray nevű cég azonban nem is tokokat, sokkal inkább egyfajta védőkeretet árul az almás telefonokhoz és teszi mindezt brutális áron. Íme a legújabb […]

Elolvasom
2018. 11. 13.

Véget érhet a Notch-korszak

Az iPhone X megjelenésekor sok kritikát kapott a kávamentes kijelzőbe belógó kis fülecske amibe az előlapi kamerát és a Face ID-t integrálta az Apple. Most azonban a LetsGoDigital bemutatott egy új szabadalmi képet, ami megoldást jelenthet a problémára. A Samsung nemrégiben már bemutatott négy új kijelzőtípust amelyek közül az Infinity-O névre keresztelt verzió már egy kijelzőbe épített […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.