+36 70 369 44 78

Blog

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Ismerős az érzés amikor hirtelen felindulásból küldesz egy nem túl szofisztikált üzenetet valakinek Facebookon vagy esetleg elküldöd a főnöködet a pi&@ba, netán részegen ráírsz az exedre, aztán pár perc múlva beüt, hogy mit csináltál és arra gondolsz, hogy bárcsak visszaszívhatnád?! Akkor a Messenger hamarosan érkező funkcióját éppen Neked találták ki!

A szó elszáll, az írás megmarad – tartja a mondás, de nem akkor ha Mark Zuckerberg közösségi médiavállalatáról van szó. Ugyan eddig is tudtunk törölni egy-egy üzenetet, ami az átmulatott este után másnap szégyenérzetet okozott, de ilyenkor csak a saját fiókunkból tűnt el, a címzett ettől még ugyanúgy láthatta. Most azonban The Verge beszámolója szerint az iPhone-okra és iPadekre készített változat 191.0-ás sorozatszámú frissítése már tartalmazni fog egy Unsend nevű funkciót is, amivel -igen, jól sejted- visszavonhatjuk illetve törölhetjük az elküldött üzeneteket.
Heuréka! -kiáltanak fel most biztos sokan, nekik azért elmondjuk, hogy ez csak addig fog működni, amíg a címzett még nem olvasta el az üzenetet, és akkor is csupán 10 percünk lesz arra, hogy ezt megtegyük. Azért ez is valami, na!

Ez a fejlesztés egyébként még áprilisban került a figyelem középpontjába, miután a Facebook elismerte, hogy Mark Zuckerberg több elküldött üzenetét is törölte. Nem szép dolog kisajátítani egy ilyen fontos újdonságot főnökúr!
A funkciót már október óta tesztelgetik, ahogy arról egy Twiterre feltöltött kép is árulkodik:

Hasonló bejegyzések

2019. 3. 20.

Nem áll le az Apple; itt az AirPods 2!

Úgy tűnik az Apple tényleg taktikát váltott és a március 25-i eseményét megelőzően minden nap bemutat valami hardveres újdonságot. Hétfőn az új iPad mini és az iPad Air föltámasztása volt terítéken, tegnap pedig az iMac gépek kaptak frissítést, ami röviden és tömören újabb és erősebb processzorokat rejt magában; a 2019-es modellek 8. és 9. generációs Intel […]

Elolvasom
2019. 3. 18.

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Ma délután az Apple váratlanul két új iPad készülékkel frissítette a kínálatát, így úgy tűnik a március 25-én megrendezésre kerülő keynote valóban csak a szoftveres újdonságokról fog szólni. A találgatások ugye arról szóltak, hogy az iPad Mini mellet érkezik-e a 6. generáció frissítése, vagy esetleg egy új termék jön. A cupertinoiak most egy héttel a várt előtt […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.