+36 70 369 44 78

Blog

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Ismerős az érzés amikor hirtelen felindulásból küldesz egy nem túl szofisztikált üzenetet valakinek Facebookon vagy esetleg elküldöd a főnöködet a pi&@ba, netán részegen ráírsz az exedre, aztán pár perc múlva beüt, hogy mit csináltál és arra gondolsz, hogy bárcsak visszaszívhatnád?! Akkor a Messenger hamarosan érkező funkcióját éppen Neked találták ki!

A szó elszáll, az írás megmarad – tartja a mondás, de nem akkor ha Mark Zuckerberg közösségi médiavállalatáról van szó. Ugyan eddig is tudtunk törölni egy-egy üzenetet, ami az átmulatott este után másnap szégyenérzetet okozott, de ilyenkor csak a saját fiókunkból tűnt el, a címzett ettől még ugyanúgy láthatta. Most azonban The Verge beszámolója szerint az iPhone-okra és iPadekre készített változat 191.0-ás sorozatszámú frissítése már tartalmazni fog egy Unsend nevű funkciót is, amivel -igen, jól sejted- visszavonhatjuk illetve törölhetjük az elküldött üzeneteket.
Heuréka! -kiáltanak fel most biztos sokan, nekik azért elmondjuk, hogy ez csak addig fog működni, amíg a címzett még nem olvasta el az üzenetet, és akkor is csupán 10 percünk lesz arra, hogy ezt megtegyük. Azért ez is valami, na!

Ez a fejlesztés egyébként még áprilisban került a figyelem középpontjába, miután a Facebook elismerte, hogy Mark Zuckerberg több elküldött üzenetét is törölte. Nem szép dolog kisajátítani egy ilyen fontos újdonságot főnökúr!
A funkciót már október óta tesztelgetik, ahogy arról egy Twiterre feltöltött kép is árulkodik:

Hasonló bejegyzések

2019. 1. 15.

Van aki csak poénkodik vele, hogy eladja a veséjét egy Apple termékért és van aki meg is csinálta!

Egy kínai fiatalember a barátai előtt szeretett volna villogni a legújabb iPhone készülékkel, sajnos azonban családja anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy vegyen egyet, így egészen extrém módszerhez folyamodott, hogy pénzt szerezzen a telefonra. A dolog finoman szólva sem végződött jól. Az eset már 8 évvel ezelőtt történt, de mostanában kapta fel az internet. Történt, […]

Elolvasom
2019. 1. 10.

Boldog születésnapot iPhone!

Tegnap volt 12 éve, hogy Steve Jobs, az Apple akkori vezérigazgatója kiállt a színpadra a CES rendezvénnyel hagyományosan egy időben megrendezett Macworld Conference keretein belül és felmutatott egy kis eszközt, amiről csak annyit mondott, Erre vártunk két és fél éve! A többi, ahogy mondani szokás, már történelem. 2007. január 9-én, San Fransiscoban, a média képviselői, a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.