+36 70 369 44 78

Blog

iPhone készüléke ölte meg a 20 éves lányt

iPhone készüléke ölte meg a 20 éves lányt

Manapság nagyon sokaknak fontos, hogy mindig online legyenek. Ha értesítést kapunk a telefonunkra, szinte azonnal látni akarjuk, hogy ki üzent nekünk. Az életünk szinte minden mozzanatát dokumentálni és posztolni akarjuk, hogy mikor kivel és hol találkozunk, mit csinálunk, mit eszünk, sőt néha egészen intim tevékenységeinket is képesek vagyunk megosztani, például, hogy mit csinálunk a fürdőszobában. Ez azonban sokszor nem várt veszélyeket rejt magában, sőt egyenesen életveszélyes is lehet!

Ez a mostani eset Oroszországban történt, ahol az édesanyja talált rá arra a 20 éves lányra, akit a kádban csapott agyon az áram, miután beleejtette az iPhone-ját, ami töltőre volt dugva. A mentők gyorsan a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni az életét, amit a halálos feszültség oltott ki.

Azt már gyerekkorunkban megtanuljuk, hogy a teli kád víz és a hajszárító nem barátok, valamint, hogy nem piszkálgassuk villával a pirítóban a kenyeret. De hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, hogy bizony szeretett kütyüink, amik szintén rászorulnak időnként a fali hálózatról való töltésre, szintén életveszélyes kombinációt alkothatnak a vízzel, ha a fürdőben töltjük őket. Elég egy rossz mozdulat és máris kész a baj. Figyeljünk oda magunkra és szeretteinkre is!
Ez az eset nem az első volt Oroszországban, az elmúlt pár hónapban hat(!) hasonló történt, melyek szintén halállal végeződtek.

Hasonló bejegyzések

2019. 4. 18.

Ismét terítéken az új iPhone SE

Az idei év már több ízben kecsegtetett minket az iPhone SE következő generációjáról szóló pletykákkal, ezekről azonban rendre kiderült, hogy megvalósulásuk igencsak várat magára. Most kínai források felől ismét érkezett egy halvány reménysugár, ami okot adhat a bizakodásra. Ezúttal a Digitimes szellőztette meg, hogy az Apple 2020 márciusában egy olyan készülék piacra dobásával készül, aminek […]

Elolvasom
2019. 4. 16.

Így tudod ellenőrizni, hogy iPhone készüléked új, felújított vagy kicserélt

Amennyiben nem közvetlenül az Apple-től vásárolunk előfordulhat, hogy a teljesen új készülék valójában egy felújított darabot takar. Ez azt jelenti, hogy a szervizesek ellenőrizték az adott darabot és kicseréltek rajta minden elhasználódott alkatrészt és elviekben minden esetben az akksit és a készülékházat, beleértve a kijelzőt is. Az ilyen készülékekre a cég ugyanúgy ad 1 év […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.