+36 70 369 44 78

Blog

Már biztosan érkezik az AirPods 2

Már biztosan érkezik az AirPods 2

 Új AirPod tételek szerepelnek azon a listán, amit  a 2018. november 1-jén adták hozzá a Bluetooth Special Interest Group szabályozói adatbázisához , ami arra utal, hogy a közeljövőben a tartozék frissített verziója várható. 
Ezen a listán egy A2031 és egy A2032 modellszámmal rendelkező terméket láthatunk, amik úgy tűnik, megfelelnek egy bal és egy jobb oldali AirPodnak, amelyek már átestek a Bluetooth minősítési folyamaton. További árulkodó jel a REV1.1 hardververzió szám (a jelenlegi AirPods-é a REV1.0).

Egyelőre annyit tudunk szinte biztosan, hogy a továbbfejlesztett vezeték nélküli chipnek köszönhetően az új eszköz már képes lesz a Hey Siri parancs automatikus felismerésére, valamint várható hozzá egy vezeték nélküli töltőtok, ami kicsit lesz csak eltérő kinézetben, mint a mostani modelleké.

Nem tudjuk, mikorra várható a frissített AirPods érkezése, de az első generáció 2016. november 20-án került be az adatbázisba és december 13-án már elérhető volt. Ha az Apple ugyanezt az idővonalat követi, akkor akár még novemberben vagy december elején érkezhet az új eszköz!

Hasonló bejegyzések

2019. 1. 15.

Van aki csak poénkodik vele, hogy eladja a veséjét egy Apple termékért és van aki meg is csinálta!

Egy kínai fiatalember a barátai előtt szeretett volna villogni a legújabb iPhone készülékkel, sajnos azonban családja anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy vegyen egyet, így egészen extrém módszerhez folyamodott, hogy pénzt szerezzen a telefonra. A dolog finoman szólva sem végződött jól. Az eset már 8 évvel ezelőtt történt, de mostanában kapta fel az internet. Történt, […]

Elolvasom
2019. 1. 10.

Boldog születésnapot iPhone!

Tegnap volt 12 éve, hogy Steve Jobs, az Apple akkori vezérigazgatója kiállt a színpadra a CES rendezvénnyel hagyományosan egy időben megrendezett Macworld Conference keretein belül és felmutatott egy kis eszközt, amiről csak annyit mondott, Erre vártunk két és fél éve! A többi, ahogy mondani szokás, már történelem. 2007. január 9-én, San Fransiscoban, a média képviselői, a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.