+36 70 369 44 78

Blog

Már biztosan érkezik az AirPods 2

Már biztosan érkezik az AirPods 2

 Új AirPod tételek szerepelnek azon a listán, amit  a 2018. november 1-jén adták hozzá a Bluetooth Special Interest Group szabályozói adatbázisához , ami arra utal, hogy a közeljövőben a tartozék frissített verziója várható. 
Ezen a listán egy A2031 és egy A2032 modellszámmal rendelkező terméket láthatunk, amik úgy tűnik, megfelelnek egy bal és egy jobb oldali AirPodnak, amelyek már átestek a Bluetooth minősítési folyamaton. További árulkodó jel a REV1.1 hardververzió szám (a jelenlegi AirPods-é a REV1.0).

Egyelőre annyit tudunk szinte biztosan, hogy a továbbfejlesztett vezeték nélküli chipnek köszönhetően az új eszköz már képes lesz a Hey Siri parancs automatikus felismerésére, valamint várható hozzá egy vezeték nélküli töltőtok, ami kicsit lesz csak eltérő kinézetben, mint a mostani modelleké.

Nem tudjuk, mikorra várható a frissített AirPods érkezése, de az első generáció 2016. november 20-án került be az adatbázisba és december 13-án már elérhető volt. Ha az Apple ugyanezt az idővonalat követi, akkor akár még novemberben vagy december elején érkezhet az új eszköz!

Hasonló bejegyzések

2018. 11. 20.

iPhone tok ami drágább, mint maga a készülék

Persze ez önmagában nem akkora újdonság, mi is számoltunk már be róla, hogy hol vehet az ember és mennyiért drágakövekkel kirakott vagy esetleg Donald Trump, netán Putyin arcával díszített, aranyozott iPhone-t. A Gray nevű cég azonban nem is tokokat, sokkal inkább egyfajta védőkeretet árul az almás telefonokhoz és teszi mindezt brutális áron. Íme a legújabb […]

Elolvasom
2018. 11. 13.

Véget érhet a Notch-korszak

Az iPhone X megjelenésekor sok kritikát kapott a kávamentes kijelzőbe belógó kis fülecske amibe az előlapi kamerát és a Face ID-t integrálta az Apple. Most azonban a LetsGoDigital bemutatott egy új szabadalmi képet, ami megoldást jelenthet a problémára. A Samsung nemrégiben már bemutatott négy új kijelzőtípust amelyek közül az Infinity-O névre keresztelt verzió már egy kijelzőbe épített […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.