+36 70 369 44 78

Blog

Már biztosan érkezik az AirPods 2

Már biztosan érkezik az AirPods 2

 Új AirPod tételek szerepelnek azon a listán, amit  a 2018. november 1-jén adták hozzá a Bluetooth Special Interest Group szabályozói adatbázisához , ami arra utal, hogy a közeljövőben a tartozék frissített verziója várható. 
Ezen a listán egy A2031 és egy A2032 modellszámmal rendelkező terméket láthatunk, amik úgy tűnik, megfelelnek egy bal és egy jobb oldali AirPodnak, amelyek már átestek a Bluetooth minősítési folyamaton. További árulkodó jel a REV1.1 hardververzió szám (a jelenlegi AirPods-é a REV1.0).

Egyelőre annyit tudunk szinte biztosan, hogy a továbbfejlesztett vezeték nélküli chipnek köszönhetően az új eszköz már képes lesz a Hey Siri parancs automatikus felismerésére, valamint várható hozzá egy vezeték nélküli töltőtok, ami kicsit lesz csak eltérő kinézetben, mint a mostani modelleké.

Nem tudjuk, mikorra várható a frissített AirPods érkezése, de az első generáció 2016. november 20-án került be az adatbázisba és december 13-án már elérhető volt. Ha az Apple ugyanezt az idővonalat követi, akkor akár még novemberben vagy december elején érkezhet az új eszköz!

Hasonló bejegyzések

2019. 3. 20.

Nem áll le az Apple; itt az AirPods 2!

Úgy tűnik az Apple tényleg taktikát váltott és a március 25-i eseményét megelőzően minden nap bemutat valami hardveres újdonságot. Hétfőn az új iPad mini és az iPad Air föltámasztása volt terítéken, tegnap pedig az iMac gépek kaptak frissítést, ami röviden és tömören újabb és erősebb processzorokat rejt magában; a 2019-es modellek 8. és 9. generációs Intel […]

Elolvasom
2019. 3. 18.

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Ma délután az Apple váratlanul két új iPad készülékkel frissítette a kínálatát, így úgy tűnik a március 25-én megrendezésre kerülő keynote valóban csak a szoftveres újdonságokról fog szólni. A találgatások ugye arról szóltak, hogy az iPad Mini mellet érkezik-e a 6. generáció frissítése, vagy esetleg egy új termék jön. A cupertinoiak most egy héttel a várt előtt […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.