+36 70 369 44 78

Blog

Március 25: Apple Event – ezek várhatóak

Március 25: Apple Event – ezek várhatóak

Az Apple a napokban megerősítette amit már egy ideje pletykáltak, hogy következő eseményét március 25-én tartja a Steve Jobs Theater-ben, Cupertinoban.
A hazai idő szerint este 6-kor kezdődő médiaeseményt nagy várakozások övezik, csakúgy mint minden Apple rendezvényt. Az esemény az it’s showtime címet viseli, ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy a fő hangsúlyt az Apple médiaplatformjainak új szolgáltatása(i) kapják majd.

Az Apple egy a Netflix vetélytársának szánt tv-szolgáltatásba kezd, amiről egyelőre annyit tudni, hogy számos szuperprodukciót terveznek készíteni, amiket ugyanúgy havidíjas előfizetés keretein belül lehet majd elérni, mint a már ismert platformok esetében. Ezen tervüket nyomatékosítandó az eseményen igazi sztárparádé is várható, olyan nevekkel, mint Jennifer Aniston és Reese Witherspoon színésznők vagy éppen J.J Abrams rendező-producer.
Az esemény elhozhatja az Apple News megújulását is, amiben a tervek szerint fix havidíjért cserébe olvasgathatjuk az amúgy előfizetésre szoruló tartalmakat. Természetesen ez eleinte főként az amerikai piacot fogja majd érinteni, de legalább kényelmesebb lesz az iPad készülékünkön böngészgetni a reggeli kávé mellett a Washington Postot például.

Természetesen az Apple rajongókat a leginkább a hardveres újdonságok érdeklik. Most mindenki a 7. generációs iPad és az új iPad mini készülékekre vár, de a legtöbben nagyon örülnének a frissített AirPods vezeték nélküli füleseknek és a már nagyon régen beígért AirPowernek is, amivel már régóta adós a felhasználóknak a cég.
Ezeken kívül 2019 amúgy is nagyon termékeny év lesz almás eszközök szempontjából; a szokásos évi iPhone és MacBook dömping mellett számíthatunk még MacPro és iMac frissítésekre, valamint rebesgetik, hogy Tim Cook cége lassan előáll a saját kiterjesztett valóság szemüvegével is.

Az eseményt a szokásokhoz híven most is élőben lehet követni a neten, de természetesen mi is beszámolunk majd a fejleményekről,amiből remélhetőleg minél több lesz március 25-én este.

 

Hasonló bejegyzések

2019. 3. 20.

Nem áll le az Apple; itt az AirPods 2!

Úgy tűnik az Apple tényleg taktikát váltott és a március 25-i eseményét megelőzően minden nap bemutat valami hardveres újdonságot. Hétfőn az új iPad mini és az iPad Air föltámasztása volt terítéken, tegnap pedig az iMac gépek kaptak frissítést, ami röviden és tömören újabb és erősebb processzorokat rejt magában; a 2019-es modellek 8. és 9. generációs Intel […]

Elolvasom
2019. 3. 18.

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Ma délután az Apple váratlanul két új iPad készülékkel frissítette a kínálatát, így úgy tűnik a március 25-én megrendezésre kerülő keynote valóban csak a szoftveres újdonságokról fog szólni. A találgatások ugye arról szóltak, hogy az iPad Mini mellet érkezik-e a 6. generáció frissítése, vagy esetleg egy új termék jön. A cupertinoiak most egy héttel a várt előtt […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.