+36 70 369 44 78

Blog

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

A maszol.ro írta meg, hogy milyen meglepetés ért egy a romániai Craiova nevű városban élő lányt, amikor kézhez kapta az interneten megrendelt vadi új iPhone Xs Max készülékét. A hölgyemény egy bizonyos Media Galaxy nevű üzletlánc egyik boltjában nézett ki egy 256 GB memóriával bíró verziót az Apple csúcsmodelljéből, ám mivel a boltban nem volt raktáron a telefonból, így meg kellett rendelnie.

Így is tett és ki is fizette a készülékért a 6800 Lejt vagyis mintegy 430 000 Forintot. (Igen, még Romániában is olcsóbb az iPhone, mint nálunk.) A csavar a storyban ott van, hogy amikor kézhez kapta a telefon érintetlen dobozát, kibontva meglepve tapasztalta, hogy abban készülék helyett gyurma darabok vannak.

A lány elmondta, hogy az volt a szerencse, hogy az üzletben akarta átvenni a készüléket, hogy segítsenek neki beüzemelni, mert soha nem magyarázta volna ki, ha házhoz rendeli, hogy tényleg egy gyurmadarabokkal teli dobozt hozott neki a futár. Az üzletben mindenki a csodájára járt az átverésnek, az eladók pedig megígérték neki, hogy természetesen utánanéznek a dolognak és amint csak lehet rendelnek neki egy másik készüléket, ami remélhetőleg már tényleg egy telefon lesz. Azt nem lehet tudni, hogy hogyan került gyurma az iPhone helyére és mi lett az eredeti készülékkel.

 

 

Hasonló bejegyzések

2019. 2. 15.

Kínos Twitter-bakik

Jóllehet idehaza korántsem olyan népszerű a Twitter, mint például Amerikában, ahol a legtöbb színész vagy énekes valóban maga kezeli a profilját, sőt néha még maga az ország elnöke, Donald Trump is elborzasztja követőit egy-egy szofisztikáltnak nem nevezhető bejegyzésével. Mégis világszerte 126 millióan használják napi rendszerességgel, ami persze bőven elmarad a Facebook, a Snapchat vagy az […]

Elolvasom
2019. 2. 12.

Nézzük miket irigyelnek az androidosok az iPhone-tulajoktól

Vannak örök ellentétek, melyek mára már úgy ivódtak a köztudatba akár a tűz és a víz vagy a fekete és a fehér. Majd minden szegmensben találhatunk ilyeneket, gondoljunk csak autómárkák esetében például a Mercedes-Benz és BMW ellentétre vagy esetleg a futball világában a Real Madrid és a Barcelona szurkolói között húzódó már-már kibékíthetetlennek tűnő viszályokra […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.