+36 70 369 44 78

Blog

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

A maszol.ro írta meg, hogy milyen meglepetés ért egy a romániai Craiova nevű városban élő lányt, amikor kézhez kapta az interneten megrendelt vadi új iPhone Xs Max készülékét. A hölgyemény egy bizonyos Media Galaxy nevű üzletlánc egyik boltjában nézett ki egy 256 GB memóriával bíró verziót az Apple csúcsmodelljéből, ám mivel a boltban nem volt raktáron a telefonból, így meg kellett rendelnie.

Így is tett és ki is fizette a készülékért a 6800 Lejt vagyis mintegy 430 000 Forintot. (Igen, még Romániában is olcsóbb az iPhone, mint nálunk.) A csavar a storyban ott van, hogy amikor kézhez kapta a telefon érintetlen dobozát, kibontva meglepve tapasztalta, hogy abban készülék helyett gyurma darabok vannak.

A lány elmondta, hogy az volt a szerencse, hogy az üzletben akarta átvenni a készüléket, hogy segítsenek neki beüzemelni, mert soha nem magyarázta volna ki, ha házhoz rendeli, hogy tényleg egy gyurmadarabokkal teli dobozt hozott neki a futár. Az üzletben mindenki a csodájára járt az átverésnek, az eladók pedig megígérték neki, hogy természetesen utánanéznek a dolognak és amint csak lehet rendelnek neki egy másik készüléket, ami remélhetőleg már tényleg egy telefon lesz. Azt nem lehet tudni, hogy hogyan került gyurma az iPhone helyére és mi lett az eredeti készülékkel.

 

 

Hasonló bejegyzések

2019. 4. 18.

Ismét terítéken az új iPhone SE

Az idei év már több ízben kecsegtetett minket az iPhone SE következő generációjáról szóló pletykákkal, ezekről azonban rendre kiderült, hogy megvalósulásuk igencsak várat magára. Most kínai források felől ismét érkezett egy halvány reménysugár, ami okot adhat a bizakodásra. Ezúttal a Digitimes szellőztette meg, hogy az Apple 2020 márciusában egy olyan készülék piacra dobásával készül, aminek […]

Elolvasom
2019. 4. 16.

Így tudod ellenőrizni, hogy iPhone készüléked új, felújított vagy kicserélt

Amennyiben nem közvetlenül az Apple-től vásárolunk előfordulhat, hogy a teljesen új készülék valójában egy felújított darabot takar. Ez azt jelenti, hogy a szervizesek ellenőrizték az adott darabot és kicseréltek rajta minden elhasználódott alkatrészt és elviekben minden esetben az akksit és a készülékházat, beleértve a kijelzőt is. Az ilyen készülékekre a cég ugyanúgy ad 1 év […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.