+36 70 369 44 78

Blog

Újabb koncepcióvideó, ezúttal az iPhone SE utódjáról

Újabb koncepcióvideó, ezúttal az iPhone SE utódjáról

Annak idején sokak által kedvelt modell volt az iPhone SE, megfizethetőségével és viszonylag erős hardveres és szoftveres teljesítményével széles körben terjedt el a piacon. Volt is szó róla, hogy az Apple esetleg továbbfejleszti ezt a szériát is, de ebből végül nem lett semmi. Antonio De Rosa designer álmodta most meg, hogy milyen is lehetne korunk iPhone SE készüléke, aminek a mai trendekhez híven az XE (E, mint elegáns vagy extrém) nevet adta.

A tervező külsőben megmaradt a már-már klasszikusnak számító iPhone 4 illetve 5 és természetesen SE designnál, de némiképp ötvözte azt a nemrég megjelent iPad Proéval, így egy kellemesen lekerekített készüléket kapnánk, amin ráadásul a notch is keskenyebb lehetne, mint az eddig megszokottak. Merthogy De Rosa elképzelései szerint az iPhone XE természetesen Face ID-val rendelkezhetne, valamint egy 12 megapixeles első és egy 3 lencséből álló 36 megpixeles hátoldali kamerával is. A telefon OLED kijelzőjét 6.6 colosnak álmodta meg, ami a 45 százalékkal kisebb notch fényében 93,6 százalékos képernyő kihasználást jelentene.

Ilyen számokra minden bizonnyal még várni kell az Apple-nél, az egyetlen biztos pont az az ára lehetne, ami közel 1200$, amire már egyértelműen kijelenthetjük, hogy kicsit sem pénztárcabarát, igaz a videó tanúsága szerint létezne a modellből 1TB-os tárhellyel rendelkező is!
Egyelőre sajnos semmi nem utal arra, hogy a cupertinoiak terveznék ennek a típusnak a feltámasztását. A videó minden esetre nagyon inspiratív, bízzünk benne, hogy esetleg eljut az Apple mérnökeihez is, akik még mindig meggondolhatják magukat az idei iPhone készülékek -várhatóan szeptemberi- bemutatásáig.

 

Hasonló bejegyzések

2019. 4. 18.

Ismét terítéken az új iPhone SE

Az idei év már több ízben kecsegtetett minket az iPhone SE következő generációjáról szóló pletykákkal, ezekről azonban rendre kiderült, hogy megvalósulásuk igencsak várat magára. Most kínai források felől ismét érkezett egy halvány reménysugár, ami okot adhat a bizakodásra. Ezúttal a Digitimes szellőztette meg, hogy az Apple 2020 márciusában egy olyan készülék piacra dobásával készül, aminek […]

Elolvasom
2019. 4. 16.

Így tudod ellenőrizni, hogy iPhone készüléked új, felújított vagy kicserélt

Amennyiben nem közvetlenül az Apple-től vásárolunk előfordulhat, hogy a teljesen új készülék valójában egy felújított darabot takar. Ez azt jelenti, hogy a szervizesek ellenőrizték az adott darabot és kicseréltek rajta minden elhasználódott alkatrészt és elviekben minden esetben az akksit és a készülékházat, beleértve a kijelzőt is. Az ilyen készülékekre a cég ugyanúgy ad 1 év […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.