+36 70 369 44 78

Blog

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Január 8-án startol a CES 2019, ahol minden évben a legnagyobb technológiai újításokkal ismerkedhet meg a nagyérdemű. A Nevada állambeli Las Vegasban megrendezett konferencián idén többek között 8k-s tévékkel és az 5G-s technológiával valamint az ennek köszönhető önvezető autókhoz készült hálózatokkal is közelebbről megismerkedhetnek a látogatók.
Bár tech berkekben ez a rendezvény az év egyik legizgalmasabb programja, az Apple rendszerint egyáltalán nem törődik vele. Idén azonban nem így lett; a cupertinoi marketingesek gondoltak egy nagyot és a közvetlenül az eseménynek helyt adó LVCC mellett található hotel oldalát az alábbi reklámmal vonta be:

vagyis

“Ami az iPhone-odon történik, az az iPhone-odon marad”

A szöveg alatt található linken pedig hosszasabban taglalják az Apple Pay, a Face ID és az egészségügyi adatok biztonságát.
Tim Cook cége ezzel “enyhén” megtrollkodta a Google és az Amzon vállalat-óriásokat is, reagálva arra, hogy az Amazon Alexája nemrégiben felhasználók magánbeszélgetéseit és közel 1700 hangfelvételt is másnak küldött el, mint azt szerették volna. A Google-nél pedig az Androiddal volt sok baj, főleg a magánszféra és az adatbiztonság kapcsán. Az Apple többször utalt is rá tavaly, hogy a Google kihasználja a felhasználóinak adatait, cserébe a pénzért.

Nos amennyire az Apple nincs ott a CES rendezvényén, most legalább annyira mégis ott lesz ugyanis biztosak lehetnek benne, hogy aki csak kilátogat az látni fogja a plakátjukat.

Hasonló bejegyzések

2019. 1. 15.

Van aki csak poénkodik vele, hogy eladja a veséjét egy Apple termékért és van aki meg is csinálta!

Egy kínai fiatalember a barátai előtt szeretett volna villogni a legújabb iPhone készülékkel, sajnos azonban családja anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy vegyen egyet, így egészen extrém módszerhez folyamodott, hogy pénzt szerezzen a telefonra. A dolog finoman szólva sem végződött jól. Az eset már 8 évvel ezelőtt történt, de mostanában kapta fel az internet. Történt, […]

Elolvasom
2019. 1. 10.

Boldog születésnapot iPhone!

Tegnap volt 12 éve, hogy Steve Jobs, az Apple akkori vezérigazgatója kiállt a színpadra a CES rendezvénnyel hagyományosan egy időben megrendezett Macworld Conference keretein belül és felmutatott egy kis eszközt, amiről csak annyit mondott, Erre vártunk két és fél éve! A többi, ahogy mondani szokás, már történelem. 2007. január 9-én, San Fransiscoban, a média képviselői, a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.