+36 70 369 44 78

Blog

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Január 8-án startol a CES 2019, ahol minden évben a legnagyobb technológiai újításokkal ismerkedhet meg a nagyérdemű. A Nevada állambeli Las Vegasban megrendezett konferencián idén többek között 8k-s tévékkel és az 5G-s technológiával valamint az ennek köszönhető önvezető autókhoz készült hálózatokkal is közelebbről megismerkedhetnek a látogatók.
Bár tech berkekben ez a rendezvény az év egyik legizgalmasabb programja, az Apple rendszerint egyáltalán nem törődik vele. Idén azonban nem így lett; a cupertinoi marketingesek gondoltak egy nagyot és a közvetlenül az eseménynek helyt adó LVCC mellett található hotel oldalát az alábbi reklámmal vonta be:

vagyis

“Ami az iPhone-odon történik, az az iPhone-odon marad”

A szöveg alatt található linken pedig hosszasabban taglalják az Apple Pay, a Face ID és az egészségügyi adatok biztonságát.
Tim Cook cége ezzel “enyhén” megtrollkodta a Google és az Amzon vállalat-óriásokat is, reagálva arra, hogy az Amazon Alexája nemrégiben felhasználók magánbeszélgetéseit és közel 1700 hangfelvételt is másnak küldött el, mint azt szerették volna. A Google-nél pedig az Androiddal volt sok baj, főleg a magánszféra és az adatbiztonság kapcsán. Az Apple többször utalt is rá tavaly, hogy a Google kihasználja a felhasználóinak adatait, cserébe a pénzért.

Nos amennyire az Apple nincs ott a CES rendezvényén, most legalább annyira mégis ott lesz ugyanis biztosak lehetnek benne, hogy aki csak kilátogat az látni fogja a plakátjukat.

Hasonló bejegyzések

2019. 3. 20.

Nem áll le az Apple; itt az AirPods 2!

Úgy tűnik az Apple tényleg taktikát váltott és a március 25-i eseményét megelőzően minden nap bemutat valami hardveres újdonságot. Hétfőn az új iPad mini és az iPad Air föltámasztása volt terítéken, tegnap pedig az iMac gépek kaptak frissítést, ami röviden és tömören újabb és erősebb processzorokat rejt magában; a 2019-es modellek 8. és 9. generációs Intel […]

Elolvasom
2019. 3. 18.

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Ma délután az Apple váratlanul két új iPad készülékkel frissítette a kínálatát, így úgy tűnik a március 25-én megrendezésre kerülő keynote valóban csak a szoftveres újdonságokról fog szólni. A találgatások ugye arról szóltak, hogy az iPad Mini mellet érkezik-e a 6. generáció frissítése, vagy esetleg egy új termék jön. A cupertinoiak most egy héttel a várt előtt […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.